Bell Schedule and Lunch Schedule

  • Regular Schedule:

    8:30 a.m. - 4:05 p.m. - School Day

    First Bell: 8:20

    1A/6B - 8:30 - 10:00 - 90 minutes
    2A/7B - 10:05 - 11:35 - 90 minutes
    3A/8B - 11:40 - 1:40 - 120 minutes
    A Lunch - 11:35 - 12:05
    B Lunch - 12:20 - 12:50
    C Lunch - 1:10 - 1:40
    4A/9B - 1:45 - 2:30 - 45 minutes
    5A/10B - 2:35 - 4:05 - 90 minutes


    Activity Bell Schedule:

    8:30 a.m. - 4:05 p.m. - School Day

    First Bell: 8:20

    1A/6B - 8:30 - 10:00 - 90 minutes
    2A/7B - 10:05 - 11:35 - 90 minutes
    3A/8B - 11:40 - 1:40 - 120 minutes
    A Lunch - 11:35 - 12:05
    B Lunch - 12:20 - 12:50
    C Lunch - 1:10 - 1:40
    4A/9B - 1:45 - 2:20 - 35 minutes
    5A/10B - 2:25 - 3:35 - 70 minutes
    Activity - 3:35 - 4:05 - 30 minutes


    Lunches:

    A Day Lunch:

    A - Science, English, Fine Arts
    B - CTE, Math
    C - Athletics, Social Studies, LOTE, PE

    B Day Lunch:

    A  - Science, English, Fine Arts
    B  - CTE, Math, LOTE
    C  - Athletics, Social Studies, PE