Yesenia Taylor

Phone:

Email:

Degrees and Certifications:

EC-6 Bachelors of Bilingual Ed GT certified

Yesenia Taylor

Mrs. Taylor-Garcia

Hello, my name is Yesenia Taylor-Garcia. I have worked for NCISD for 13 years and this is my fifth year as a teacher at Sorters Mill Elementary. My hobbies include writing children’s stories as well as plays and inspirational reflections and songs.  However, even though I love the arts, I also enjoy teaching Math and Science. This year, I plan to inspire my students to enjoy reading, writing, math, science, and social studies in both languages: English and Spanish..

Hola, mi nombre es Yesenia Taylor-Garcia y he trabajado para NCISD por 12 años y este es mi quinto grado como maestra en la escuela Primaria Sorters.  Mis pasatiempos incluyen escribir historias para niños, obras de teatro, reflexiones inspiradoras y canciones. Sin embargo, aunque yo amo las artes también disfruto enseñar Matemáticas y Ciencias. Este año mi plan es de inspirar a mis estudiantes a disfrutar lectura, escritura, las matemáticas, ciencias naturales y sociales en ambos idiomas: Ingles y Español.

  • Mrs. Taylor’s Class Schedule

     

    Superheroes Training Schedule

    Horarios de taller de Superhéroes 

    TIME/TIEMPO

    CLASS/CLASE

    7:00-7:25 a.m.

     

    Arrival/Llegada

    7:25-7:30 a.m.

     

    Announcements/Anuncios

    7:30-8:30 a.m.

    60 mins.

    Reading Block/Bloque de lectura

    8:50-9:50 a.m.

    60 mins.

    Writing Block/Bloque de escritura

    Transition/Transición 

     

    Brain break, Restroom/Pausa, baño

    10:00-10:45 a.m.

    45 mins.

    Math Block/Bloque de matemáticas 

    10:45-11:35 a.m.

    50 mins.

    Specials/Conference

    Especiales/Conferencia

    11:35-12:05 p.m. Howell/Ramos


    11:40-12:10 p.m.

    Graham/Taylor/Barron



    30 mins.



    Lunch/Almuerzo

    12:05-12:25 p.m.

    Howell/Ramos


    12:10-12:30 p.m.

    Graham/Taylor/Barron



    20 mins.



    Recess/Receso

    12:30-1:00 p.m.

    30 mins.

    Math Block II/Bloque II de matemáticas

    1:00-1:30

    30 mins

    Social Studies/Estudios Sociales

    1:30-2:00

    30 mins

    Science/Ciencias

    2:00-2:45 p.m.

    45 mins.

    Tiger Time/Tiempo Tigre

    2:45-3:00

    15 mins.

    Dismissal/Salida