• Mrs. Lee’s Schedule

    7:10-7:30     Greeting/Announcements

    7:30-9:10  ~ Lee Homeroom

    7:30-7:40      Warm up/ Number talk (10 min.)

    7:40-8:00      Mini Lesson (20 min.)

    8:00-8:20      Student Activity (20 min.)

    8:20-8:40      Exit Ticket (20 min.)

    8:40-9:10      Guided Math Rotations (30 min.)

     (Switch)

    9:10-10:50  ~ Miller Homeroom

    9:10-9:20       Warm up/ Number talk (10 min.)

    9:20-9:40       Mini Lesson (20 min.)

    9:40-10:00     Student Activity (20 min.)

    10:00-10:20   Exit Ticket (20 min.)

    10:20-10:50   Guided Math Rotations (30 min.)

     (Switch)

    10:50-11:00 ~Nichols Homeroom

    10:50-11:00    Warm up/ Number talk (10 min.)

    11:00-11:50     Specials/Conference (Nichols)

    11:50-12:00     Restroom Break

    12:00-12:30     Lunch

    12:30-12:50     Recess

    12:50-1:20       Bear Time

    1:20-3:00  ~ Nichols homeroom

    1:20-1:40      Mini lesson (20 min.)                

    1:40-2:00      Student Activity (20 min.)      

    2:00-2:20      Exit Ticket (20 min.)

    2:20-2:50      Guided Math Rotations (30 min.)

    2:50-3:00      Switch back to homeroom/Pack up (10 min.)

    (3:00 Dismissal)