• A.M.

    7:30-7:45 Morning Meeting (15 min.)

    7:45-7:50 Sign-In (writing 5 min.)

    7:50-8:05 Circle Time (15 min.)

    8:05-8:35 Centers (30 min.)

    8:35-8:50 Interactive Writing (15 min.)

    8:50-9:20 Language Arts (30 min.)

    9:20-9:30 Shared Reading (10 min.)

    9:30-10:00 Recess (30 min.)

    10:00-10:10 Independent Reading (10 min.)

    10:10-10:40 Math (30 min.)

    10:40-10:45 Dismissal (5 min.)

     

    P.M.

    11:40-12:10 Lunch (30 min.)

    12:10-12:25 Morning Meeting (15 min.)

    12:25-12:30 Sign-In (writing 5 min.)

    12:30-12:50 Centers (20 min.)

    12:50-1:05 Interactive Writing (15 min.)

    1:05-1:15 Shared Reading (10 min.)

    1:15-1:45 Recess (30 min.)

    1:45-2:15 Language Arts (30 min.)

    2:15-2:20 Independent Reading (10 min.)

    2:20-2:50 Math (30 min.)

    2:50-3:00 Dismissal (10 min.)